032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Почивки Турция



Почивка в Сиде 2024: Автобусна програма с 12 нощувки от София и Пловдив

THE RAGA SIDE 5*

Местоположение:
Елегантен хотел с концепция 16+, разположен в центъра на Сиде, на 55 км от международното летище на Анталия и на приблизително 200 метра от собствен пясъчен плаж.

Официално посреща гости от 01.06.2018 г.
Хотел:
Основен а-ла-карт ресторант, френски а-ла-карт ресторант, италиански а-ла-карт ресторант, рибен а-ла-карт ресторант, лоби бар, бар при басейна, бар на плажа, сладкарница, бар за почитатели на спорта с излъчване на горещи спортни събития от програмата на Sky TV, дискотека, открит басейн, SPA център със закрит басейн, турска баня и сауна, анимационна програма.
Настаняване:
Всички стаи са обзаведени с вкус и разполагат с климатик, LED телевизор със сателитен приемник, телефон с директно избиране, баня с душ, сешоар, минибар, сейф.
Хранене:
Хотелът функционира на база Ultra All Inclusive с подчертана а-ла-карт концепция – а-ла-карт закуска, обяд и вечеря в основния ресторант, междинни закуски и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
Плаж:
Собствен пясъчен плаж с безплатни чадъри и шезлонги за гостите на хотела, на едва няколко минути пешеходно разстояние от сградите на хотела.

За удобството на плажуващите хотелът разполага с бар на плажа.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал