032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Почивки Турция



Почивка в Алания със собствен транспорт

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT 5*

Местоположение:
Хотелът е разположен на 98 км от летището на гр. Анталия, на 28 км от гр. Алания и на 5 км от селището Авсалар, на брега на морето.
Официално е открит през 2004 г. върху площ от 70 000 кв. м., като последно е реновиран през 2016 г.



Хотел:
Хотелът разполага с основен ресторант, 2 a-лa-карт ресторанта (турски, рибен с предварително записване, в периода от 01.06 до 30.09, за целия престой се полага 1 посещение на един ресторант - безплатно ), 3 бара, дискотека, открит басейн, закрит басейн, 3 водни пързалки, SPA център, магазини, лекарски кабинет, пране, конферентна зала.

Безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес, музика на живо, дискотека (вход), анимация, аеробика, тенис на маса, тенис на корт (2 корта с твърдо покритие), дартс, плажен волейбол, водна гимнастика, Wi-Fi в лобито, на бара до басейна и в снек бара.

Платени услуги: масажи и други козметични процедури, билярд, осветление на тенис кортовете, игрални автомати, водни видове спорт.

За децата: детски клуб (за 4-12 г.), детска площадка, детски бюфет, детски басейн.
Настаняване:
Хотелът се състои от 12 триетажни корпуса и разполага с общо 354 стаи.
Всички стаи са оборудвани с индивидуален климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, баня с душ, сешоар, минибар безплатно (ежедневно зареждане с вода), сейф (безплатно), балкон, под - теракота (или ламинат).
Почистване на стаите – ежедневно, смяна на бельото – 3 пъти седмично.
Хранене:
Хотелът функционира на база All Inclusive – закуска, обяд и вечеря на шведска маса, междинни хранения и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в рамките на концепцията на хотела.

Плаж:
Собствен пясъчно–чакълест плаж с 2 кея – на 300 метра от сградата на хотела. Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа и при басейна, плажни кърпи – срещу депозит.
Хотелът разполага с бар на плажа.
Карта:

Описание и Цени

ЦЕНИ СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал