032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Почивки Турция



Почивка в Сиде 2024: Автобусна програма с 12 нощувки от София и Пловдив

LRS SORGUN AKADIA LUXURY HOTEL 5*

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ


LUXURY ROOM LAND VIEW - PREMIUM ULTRA ALL INCLUSIVE
LUXURY ROOM SEA VIEW - PREMIUM ULTRA ALL INCLUSIVE
LUXURY ROOM FAMILY - PREMIUM ULTRA ALL INCLUSIVE
Местоположение:
Хотелът се намира в най-зелената част на курорта Сиде, на 65 километра от международнотолетище на Анталия, на около 7 километра от античния град на Сиде, на 4 километра от град Манавгат и на 550 метра от брега на морето.

Заобиколен е от морето, река Манавгат, езерото Титрейенгьол и живописна борова гора.

Построен е върху обширна територия с площ от 13 000 m².

През 2022 г. хотелът ще приема само гости на 16+ навършени години.
Хотел:
Основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта, предлагащи ястия от южната част на Мала Азия и от района на Черно море, сладкарница, 6 бара, сред които снекбар и дискотека, бистро и ресторант на плажа, 3 открити басейна, един от които е оборудван с атрактивни водни пързалки, SPA център със закрит басейн, турска баня, парна баня и сауна, фитнес център, целодневна анимационна програма, включваща разнообразие от спортни и развлекателни дейности, безплатен безжичен интернет на територията на целия хотел и на плажа.
Настаняване:
Едно от предимствата на хотела са неговите широки луксозни стаи с площ от 32 m², всяка от които е оборудвана с двойно легло и разтегателен диван, климатик, 43-инчов LED телевизор със сателитен приемник, телефон с директно избиране, баня с душ или вана, халат и чехли за баня, сешоар, минибар, електронен сейф, сет за приготвяне на чай и кафе, балкон, безжичен интернет.

Ежедневно презареждане на минибара с вода, сокове, газирани безалкохолни напитки и бира.
Хранене:
Хотелът функционира на база Premium Ultra All Inclusive, включваща закуска, обяд и вечеря на блок маса, междинни закуски и неограничена консумация на местни и някои вносни алкохолни и безалкохолни напитки – 24 часа в денонощието.
Плаж:
Собствен пясъчен плаж, на 550 метра от сградата на хотела, със ситен чакъл в зоната на преход между плажна ивица и море.

Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа и при басейните.

Хотелът разполага със собствен бар и снек ресторант на плажа.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал