032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Почивки Турция



Почивка в Алания със собствен транспорт

CLUB HOTEL TITAN 4*

Местоположение:
Най-старият хотел от веригата Titan Hotels, построен през далечната 1988 г. в района на Каргъджак, на 13 км югоизточно от централната градска част на Алания, на 4 км от Махмутлар, на 5 минути пешеходно разстояние от морския бряг.
Хотел:
Основен ресторант с открита и закрита част, няколко бара, открит басейн, детски басейн, SPA център с турска баня и сауна, фитнес център, анимационна програма със спортни и развлекателни дейности, детски клуб, безплатен достъп до безжичен интернет в общите части на комплекса.
Настаняване:
Комплексът разполага със 144 стандартни и 17 фамилни стаи, оборудвани с климатик, сателитна телевизия, телефон, баня с душ или вана, сешоар, минибар (еднократно зареден с вода при настаняване), сейф (срещу заплащане).
Хранене:
All Inclusive – закуска, обяд и вечеря на блок маса в основния ресторант, допълнителни закуски и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в рамките на часовите интервали, заложени в концепцията.
Плаж:
Пясъчно-чакълеста плажна ивица с безплатни чадъри и шезлонги за гостите на комплекса, отдалечен на приблизително 100 метра от неговата територия.

Бар на плажа.

Описание и Цени

ЦЕНИ СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал