032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Почивки Турция



Почивка в Сиде 2024: Автобусна програма с 12 нощувки от София и Пловдив

BENATA HOTEL LUXURY CONCEPT 5*

Местоположение:
Хотелът се намира в Йореншехир, на границата между туристическите райони на Сиде и Алания, на 80 км от международното летище на Анталия, на 25 км от античния град на Сиде и на 20 км от центъра на град Манавгат.

Построен е на брега на морето върху обща площ от 35 000 м².
Хотел:
Основен ресторант, 4 тематични а-ла-карт ресторанта (рибен, мексикански, италиански и турски), а-ла-карт закусвалня, 5 бара, сладкарница, открит релакс басейн, детски релакс басейн, басейн с водни пързалки за възрастни, басейн с детски водни пързалки, SPA център с парна баня и сауна, фитнес зала, анимационна програма, спортни и развлекателни дейности, дискотека, безжичен интернет, търговски център.

Срещу допълнително заплащане гостите на хотела могат да се възползват от масажи и други козметични процедури в SPA центъра, фризьорски услуги, пералня и химическо чистене, room service, медицински услуги, детегледачка, водни спортове, плажни кабани, наргиле, наем на лек автомобил.

За семействата с деца хотелът предлага детска площадка, мини клуб с детски аниматори, мини дискотека.
Настаняване:
Стаите в хотела са модерно обзаведени и разполагат със сплит климатик, плоскоекранен телевизор със сателитен приемник, телефон с директно избиране, баня с душ, халати и чехли за баня, сешоар, минибар, сейф, електрическа кана, продукти за приготвяне на чай и кафе, безжичен интернет, ламиниран паркет.

Ежедневно почистване на стаите, смяна на спалното бельо и кърпите – няколко пъти седмично.
Хранене:
Хотелът функционира на база Ultra All Inclusive, включваща закуска, обяд и вечеря на блок маса, междинни закуски и неограничена консумация на местни и някои вносни алкохолни и безалкохолни напитки.
Плаж:
Собствен пясъчно-чакълест плаж с безплачни чадъри и шезлонги за гостите на хотела.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал