032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

ИспанияПочивка на Портокаловия бряг и Барселона - Винарос - Валенсия, Дати: 12-19 октомври, самолетна почивка от София

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 1719.17 лв.


 • ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
 • ПРОГРАМА
 • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Изберете хотели за резервация по програмата

Хотел Vinaros Playa

Хотел Vinaros Playa
Испания, Винарос

Цена от 1719.17 лв.
Почивка на море на Портокаловия бряг - Коста Азаар, Испания
Винарос - столицата на скаридите
Барселона - Винарос - Валенсия
Дати на почивката: 12-19 октомври 2024

7 нощувки на пълен пансион с напитки в хотел 4* в курорта Винарос
Включени екскурзии до Барселона, Валенсия, Пенискола и Морея!
Програма със съдействието на Провинция Кастейон


                                              
Курортът Винарос предлага дълги пясъчни плажове, интересен исторически център с голяма пешеходна търговска зона и неповторими кулинарни изкушения, тъй като градчето е известно с висококачествените си морски дарове и най-вече със своите скариди.

Пакетна цена на турист: 879 евро / 1719 лв.

Програма на почивката:

12 октомври. Отпътуване от София за Барселона с редовен полет на а/к България еър в 07:00 ч. Пристигане в Барселона в 09:10 ч. Посрещане от представител на туроператора. Панорамна обиколка на Барселона с местен екскурзовод на български език - 3 часа /включена в цената/: Пасео Грация, площад Каталуния, площад Испания, както и знаменитите архитектурни шедьоври на Антонио Гауди: Саграда Фамилия, къщата на Мило и Батийо/, улицата на артистите Рамбла, паметника на Колумб, Пристанището. Отпътуване за курорта Винарос, разположен на Коста Валенсия - Портокаловият бряг /200 км/. Настаняване. Обяд. Вечеря. Нощувка.

13 октомври. Закуска. Пешеходна екскурзия с екскурзовод на български език във Винарос /включена в цената/. Винарос е прекрасно градче  с широка крайбрежна панорамна зона за разходки с широк и дълъг плажове. Гордее се със своите свежи морски продукти и е известно като столицата на скаридите, на които е посветен  цял  паметник. Намира се в най-северната част на област Валенсия, на границата с Каталуния и е  едно от най-големите и най-важни пристанища в средновековна Валенсия. По време на обиколката ще видим: крайбрежната алея, Централния пазар, църквата Сан Аугустин, църквата Възнесение Богородично от 16 в., която от едната страна е църква, а от другата - крепостна стена. Ще минем покрай останките от Старото готическо кметство и ще видим Новото кметство, наслаждавайки се на модерните  домове на богатите търговци, живели тук в началото на 20 ти век. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

14 октомври. Закуска. Целодневна екскурзия до Валенсия на български език /включена в цената/. Обяд - сух пакет.  Валенсия е третият по големина град в Испания с изключително добре запазен исторически център. Ще усетим атмосферата от времето на римляните, през рицарите до ден днешен. В Катедралата на Валенсия се пази Свещения Граал, а самият град е бил последна спирка по Пътя на коприната. Ще видим: Копринената борса, Централния пазар, Базиликата и Катедралата Дева Мария, за да стигнем до Града на изкуствата и науките - едно парченце от близкото бъдеще. В свободното време самостоятелно може да се посетят най-големият аквариум в Европа или Биопарка - една от най-хубавите зоологически градини в света. Връщане във Винарос. Вечеря. Нощувка.
Входни такси за посещаваните обекти по желание: Катедралата - 8 евро, Копринената борса - 2 евро, Биопарк - 30 евро, Аквариума - от 29 евро.

15 октомври. Закуска. Целодневна екскурзия в Пенискола и Морея на български език /включена в цената/. Обяд - сух пакет. Вечеря. Нощувка.
Морея е  паметник под егидата на ЮНЕСКО, селището е запазило очарованието си от преди 10 века. В Морея  се намира една от най-красивите и богато украсени  готически църкви на област Валенсия. По време на обиколката ще минем през главния вход на града - кулите Сан Мигел, по малките средновековни улички край Кметството, ще видим и красивите аристократични къщи и ще  се изкачим до върха на хълма, където е Базиликата на Богородица. Тя е построена в скалите и е едно изключително произведение на изкуството. Свободно време за посещение на църквата и крепосттa. Продължаване за Пенискола. Пенискола е полуостров, свързан чрез тясна пясъчна ивица с континента. Древно селище, създадено от финикийски, картагенски и гръцки колонизатори. Славата си получава през Средните векове, когато се превръща в третият папски град /след Ватикана и Авиньон/ в християнския католически свят. В него е живял, издавал були и писал трудове обичаният папа Луна. Тук се намира и една от най-големите темплиерски крепости в Испания. Легендата разказва, че от тази крепост монасите-войни са се качили на кораб и са изчезнали от лицето на света, за да се превърнат в мит, който продължава да вълнува писатели, режисъори и историци. Ще се разходим в историческия център, ще видим Крепостта от 13 век, Двореца на Папа Луна и градините към замъка. Допълнително на място се заплащат: вход църква Морея - 3 евро, вход крепост Морея - 3.50 евро, Папски дворец Пенискола - 5 евро.

16 октомври. Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка.

17 октомври. Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка.

18 октомври. Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка.

19 октомври. Закуска - сух пакет. 06:00 ч. /часът подлежи на препотвърждeние/. Трансфер до летище Барселона. Излитане за София в 09:50 ч. Кацане на летище София в 13:30 ч.

Полетно разписание:
 • София - Барселона 07:00 ч. - 09:10 ч.
 • Барселона - София 09:50 ч. - 13:30 ч.
 
Начин на плащане:
 • Депозит от 30% от пакетната цена на турист.
 • Пълно плащане - до 21 дни преди датата на отпътуване
 

Програмата се провежда при минимум 28 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.


Срокове за анулации и неустойки:
 • От деня, следващ деня на записване до 21 дни преди  датата на заминаване - се удържа депозита.
 • От 20 ден преди отпътуване  до 15 ден преди отпътуване - се удържат 75% от стойността на пътуването.
 • От 14 ден до деня на заминаване - се удържат 100% от стойността на пътуването.

 • Самолетен билет на а/к България еър София - Барселона - София с включен багаж до 23 кг и голям салонен багаж до 10 кг.
 • Панорамна екскурзия в Барселона с лицензиран екскурзовод на български език
 • Пешеходна екскурзия във Винарос
 • Целодневна екскурзия в Пенискола и Морея
 • Целодневна екскурзия във Валенсия
 • 7 нощувки на пълен пансион с включени напитки вода и вино в хотел 4*
 • Обслужване на български език от представител на ТО по време на цялото пътуване
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро от ЗК Мондиал
 • По време на целодневните екскурзии се осигурява обяд - сух пакет.
 • Задължително доплащане за медицинска застраховка за туристи над 66 г. - 16 лв. на турист към пакетната цена
 • Задължтелно доплащане за слушалки по време на екскурзията в Барселона - 4 евро на турист, заплащат се на място.
 • Горивна такса
 • Застраховка  „Отмяна на пътуване”

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал