032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

ИспанияПОЧИВКА В КОСТА ДЕЛ СОЛ 2024 - 07.09, 21.09

8 дни/ 7 нощувки на база закуска и вечеря в Торемолинос, хотел на първа линия с частен плаж, включена Обзорна обиколка на Малага

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 1517.72 лв.


 • ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
 • ПРОГРАМА
 • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
 • ДРУГИ

Изберете хотели за резервация по програмата

HOTEL BEST SIROCO 4*

HOTEL BEST SIROCO 4*
Испания, Коста Дел Сол

Цена от 1517.72 лв.

HOTEL AMARAGUA 4*

HOTEL AMARAGUA 4*
Испания, Коста Дел Сол

Цена от 1859.99 лв.
ПРОГРАМА:
 
1-ви ден София – Малага
Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел по избор. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден Михас
Закуска. Информационна среща с нашия екскурзовод на място, който ще даде индормация за региона и  допълнителните екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание екскурзия до Пуерто Марина в Беналмадена и Михас Пуебло  – Възрастен: 29 евро /
Ще направим една разходка по уличките на Беналмадена пуебло, украсени с множество цветя, ще стигнем до църквата на селцето от където пред нас ще се открие една много красива гледка. Ще продължим до друго автентично андалуско селце Михас, където ще имаме свободно време за разходка по криволичещите улички, пълни с магазинчета.  Стъпаловидно разположеното селце е една естествена тераса, предлагаща прекрасна гледка към крайбрежието. По време на пешеходната разходка ще може да видите малката бикоборска арена с нейната характерна овална форма, средновековната църква в стил мудехар, руините на древните арабски стени и параклиса на Девата от скалата - покровителка на Михас.
Цената включва: преводач и водач на български език, транспорт, посещение на Беналмадена пуебло, Буда Ступа (отвън), Михас със свободно време. Възрастен: 45 евро / 88 лв
 
3-ти ден Гранада
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Гранада Цена: 85 евро / 166 лв. - възрастен;
Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Гранада: За нея казват, че е един от най-красивите градове в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албайнскийският квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения. Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Свободно време за самостоятелна разходка. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра с Назирските палати. Посещават се назирските палати Мексуар, Комарес и палата на лъвовете, райските градини, които ще Ви пренесат векове назад. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните султани с много фонтани, градини, пейзажи и типична мюсюлманска архитектура. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела. Нощувка.
Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра с Назирските палати, посещение на града, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе.

4-ти ден Гибралтар:
Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Гибралтар: Гибралтар е задморска територия на Великобритания, разпложен в южната част на Иберийския полуостров. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. Там живеят около 33000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището. След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението. Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, преминавайки през гробището на ветераните от битката при Трафалгар, част от тунелите в скалата, стигайки до най-южната точка на Гибралтар – Europa Point. От това място ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. След като продължим ще стигнем до пещерата Сан Мигел на 300 м надморска височина, която ще посетим отвъртре. Имате включен входен билет за нея, а отвън ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, която трае около 1 час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание). Завръщане в хотела, като по пътя ще се отбием е Пуерто Банус, Марбея. Нощувка.
Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен;
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел, мини бусове за панорамна обиколка в Гибралтар и спирка в Пуерто Банус, Марбея.


5-ти ден Севиля
Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Севиля: Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., булеварда на палмите, площад Испания, където ще имаме свободно време да се насладим на красотата на това място, паркът Мария Луиза, Златната кула. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, градините Муриьо, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела. Нощувка.
Цена: 75 евро / 147 лв. – възрастен
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, местен екскурзовод

 
6-ти ден Ронда
Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Ронда: Отпътуване за Ронда, романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото, градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, който е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен;
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете

 
7-ми ден Кордоба
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Кордоба: Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров. Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната Джамия Катедрала на Кордоба, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела. Нощувка.
Цена: 77 евро / 151 лв. - възрастен;
Цената включва: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, Катедралата в Кордоба.


8-ми ден Малага - София
Закуска. Свободно време. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града, разглеждане отвън крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо.  Свободно време в Стария град. Трансфер до летище Малага. Обратен полет до София.


Забележка:
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в България
 • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
 • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 25 човека
 • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България до 30 дни преди отпътуване!
 • При заявяване на доп. екскурзии обядът за съответния ден се предоставя като сух пакет.
 • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии – 25 човека. При несъбран минимум брой, ТО предлага вариант за споделена екскурзия на различни езици и опция за български екскурзовод при мин. 15 човека. При провеждане на регулярна (споделена) екскурзия, Гибралтар се провежда без тунелите за отбрана; Ронда се провежда без ранчо

Часове на полетите:
София – Малага 15:50 – 18:40
Малага – София 19:30 – 23:55
Часовете на полетите подлежат на препотвърждение до една седмица преди отпътуване!
 
Условие за записване: Без възрастови ограничения
Срок за уведомление за несъбран минимум: 30 дни преди заминаване

Начин на плащане:
30% депозит от пакетната цена се заплащат при резервция
доплащане на 100% до 30 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Вид използвани транспортни средства по програмата:
 • Самолет
 • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите в нашите офиси.
 • Самолетен билет с редовен полет на АК България Ер: София – Малага – София с включени летищни такси;
 • 10 кг. ръчен багаж и до 23 кг чекираб багаж;
 • Трансфер летище-хотел-летище;
 • 7 нощувки на база полупансион /закуска и вечеря/ в хотел по избор;
 • Полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод;
 • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол;
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 10 000 EUR със ЗД Евроинс
 • Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България;
 • Лични разходи;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД Евроинс, с включено COVID 19 покритие;
Забележка:
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в България
 • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
 • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 25 човека
 • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България до 30 дни преди отпътуване!
 • При заявяване на доп. екскурзии обядът за съответния ден се предоставя като сух пакет.
 • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии – 25 човека. При несъбран минимум брой, ТО предлага вариант за споделена екскурзия на различни езици и опция за български екскурзовод при мин. 15 човека. При провеждане на регулярна (споделена) екскурзия, Гибралтар се провежда без тунелите за отбрана; Ронда се провежда без ранчо

Часове на полетите:
София – Малага 15:50 – 18:40
Малага – София 19:30 – 23:55
Часовете на полетите подлежат на препотвърждение до една седмица преди отпътуване!
 
Условие за записване: Без възрастови ограничения
Срок за уведомление за несъбран минимум: 30 дни преди заминаване

Начин на плащане:
30% депозит от пакетната цена се заплащат при резервция
доплащане на 100% до 30 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Вид използвани транспортни средства по програмата:
 • Самолет
 • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите в нашите офиси.

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал