032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

ИспанияПочивка в Испания: Коста дел Сол - Беналмадена, Дати: 12 и 19 октомври 2024, самолетна почивка от София

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 1543.15 лв.


 • ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
 • ПРОГРАМА
 • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
 • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Изберете хотели за резервация по програмата

Хотел Best Siroco

Хотел Best Siroco
Испания, Беналмадена

Цена от 1543.15 лв.
Почивка в Коста дел Сол - Беналмадена - Златна Испания
Гарантирани дати през октомври 2024: | 12.10 - последни места | 19.10 - последни места |
7 нощувки на FB+ в хотел Best Siroco 4* в курорта Беналмадена
Включена в цената екскурзия в Малага
Самолетна почивка от София

 
Пакетна цена на турист: от 789 евро / 1 544 лв.

Програма на почивката:

1-ви ден. София - Малага
Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел Best Siroco 4* в Беналмадена. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден. Ронда
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Полудневна екскурзия до Ронда.
Цена възрастен: 65 евро / 127 лв, дете до 11,99 г.: 55 евро / 108 лв.

3-ти ден. Гранада
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Еднодневна екскурзия до Гранада с предварително резервиран вход за Двореца Алхамбра и Градините Хенералифе.
Цена възрастен: 89 евро / 174 лв, дете до 11,99г.: 79 евро / 155 лв.

4-ти ден. Гибралтар
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Допълнителна екскурзия до Гибралтар и Пуерто Банус в Марбея.
Цена възрастен: 80 евро / 156 лв, дете до 11,99 г. : 70 евро / 137 лв.

5-ти ден. Севиля
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Еднодневна екскурзия до Севиля.
Цена възрастен: 80 евро / 156 лв, дете до 11,99 г.: 70 евро / 137 лв.

6-ти ден. Михас и Беналмадена
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Полудневна екскурзия до Михас и Баналмадена.
Цена възрастен: 45 евро / 88 лв, дете до 11,99 г.: 35 евро / 68 лв.

7-ми ден. Кордоба    
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание: Еднодневна екскурзия до Кордоба.
Цена възрастен: 80 евро / 156  лв, дете до 11,99 г.: 70 евро / 137 лв.

8-ми ден. Беналмадена - Малага - София
Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града (включена в цената). Разглеждане отвън на крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо.  Свободно време в центъра на Стария град. Обратен полет до София.

Специална пакетна цена при записване на 3 екскурзии - Гранада, Кордоба и Михас:
 • Цена за възрастни - 185 евро / 362 лв. на записан турист.
 • Цена за деца до 12 г. - 165 евро / 323  лв. на записан турист.

Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България:
 • Гранада. Цена възрастен: 89 евро / 174 лева, дете до 11,99г.: 79 евро / 155 лв. Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Разглеждане на внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни  пренасят в 14-ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе - лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време в Гранада за самостоятелно посещение на Катдралата или Кралската гробница на Католическите крале. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Отпътуване от Гранада. Връщане в хотела. В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход с предварителна резервация в Алхамбра. Внимание: ескурзията се заявява само при записване и подлежи на допълнително препотвърждение. Задължително се предоставят номер на личен документ при заявяване.
 • Севиля. Цена възрастен: 80 евро / 156 лева, дете до 11,99 г.: 70 евро / 137 лв. Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия - Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус - постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан - сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Севиля.
 • Кордоба. Цена възрастен: 80 евро / 156 лева, дете до 11,99 г.: 70 евро / 137 лв. Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров. Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който Ви придружава по време на обиколката.  Поещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 • Гибралтар и Пуерто Банус в Марбея. Цена възрастен: 80 евро / 156 лева, дете до 11,99 г.: 70 евро / 137 лв. Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в    историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието.  След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време и на Мароко. Посещение на Пещерата Сан Мигел с вкл.входен билет, където могат да се  видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за  пазаруване и обяд. На връщане към хотела ще се отбием за кратко до тъй нареченото „испанско Монте Карло“, което е пристанището Пуерто Банус в Марбея. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел.
 • Ронда. Цена възрастен: 65 евро / 127 лева, дете до 11,99 г.: 49 евро / 96 лв. Ронда е едно от най-старите и живописни селища в Испания, известно със своите бикоборци и като родно място на известни тореадори. Тук ще се насладим на изключителна гледка от мостовете Puente Nuevo Puente Arabe над река Тахо, чието дефиле е с дълбочина от 120 м. Следва разходка в Стария град с Пласа де Торос – коридата, смятана за най-старата в Испания /вход по желание/, свободно време за обяд и разходка из романтичните улички на очарователното градче, неговите площади, църквата Санта Мария Майор и др.
 • Беналмадена и Михас. Цена възрастен: 45 евро / 88 лв, дете до 11,99 г.: 35 евро / 68 лв. Екскурзията ще започне с посещение на красивото андалуско селище Беналмадена Пуебло, което дава началото на самия град Беналмадена. 45 мин свободно време за разходка из красивите  автентични улички, след което продължаваме до най-големия храм на Буда в Западна Европа, който ще разгледаме отвън (ако е отворено, туристите могат да го посетят безплатно и самостоятелно). Храмът е разположен на специално място, с прекрасна панорамна гледка, от която може да се видят няколко града - Фуенхирола, Беналмадена, Торемолинос, а понякога и брега на Африка. След обиколката ни в Беналмадена се отправяме към Михас на 30 км. южно от Малага, на хълм в планината Сиера да Михас. Запазило автентичността си, старото рибарско селище е превърнато в туристически и културен център на Коста дел Сол. Известно със своите таксита – магарета с индивидуални регистрационни номера, тук  можете да направите незабравима самостоятелна обиколка на града, за да усетите различната култура и начин на живот. Ще разгледате малките украсени магазинчета и ресторанти с типични за региона ястия, разположени в тесните калдъръмени улички между бели къщи с множество цветя в типичната за региона архитектура.В Михас има  едно усещане за спокойствие и чистота, затова е и известно като „бяло село“. Ще Ви разкажем за някои от интересните забележителности на „бялото село”, които ще имате възможност да разгледате самостоятелно, като параклиса на Мадоната в скалата, Старата мелница и Музеят на миниатюрата - Carromato de Mijas, Арената за борба с бикове, която е с нехарактерната правоъгълна форма и ботаническата градина, със спираща дъха панорамна гледка към бреговете на цялата Коста дел Сол.

Забележки:
 • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
 • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване.
 • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България най-късно до 21 дни преди отпътуване!
 • Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии - 20 човека.
 • При записване на място цените на екскурзиите са по-високи.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в цените, в случай на промяна в транспортните разходи по екскурзиите, както и при промяна на входните такси в посещаваните обекти по време на екскурзиите

Необходими документи за влизане в Испания:
 • Лична карта или международен паспорт с минимум валидност 6 месеца преди датата на екскурзията.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител - нотариална заверка от единия или двамата родители!

Начин на плащане:
 • Депозит: 30% от пакетната цена на човек при записване.
 • Доплащане: 21 дни преди датата на отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 21 дни преди датата на отпътуване.


Срокове за анулации и неустойки:

 • От деня, следващ деня на записване до 21 дни преди  датата на заминаване - се удържа депозита.
 • От 20 ден преди отпътуване  до 14 ден преди отпътуване  - 90% от стойността на пътуването.
 • От 13-ият ден до деня на заминаване - 100% от стойността на пътуването.

Tуроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 • Самолетен билет с редовен полет на България Ер: София - Малага - София с включени летищни такси
 • Ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг
 • Трансфер летище-хотел-летище
 • Полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод
 • 7 нощувки на база FB+ пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ и ¼ л вода и ¼ л вино на човек  по време на храненията в хотел Best Siroco 4* в Беналмадена
 • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 10 000 евро
 • Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
 • Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България,
 • Задължително доплащане за медицинска застраховка на туристи над 66 години – 20 лв към пакета
 • Лични разходи
 • Застраховка „Отмяна на пътуване”- препоръчителна.

 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал