032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Еквадор



ЕКВАДОР И островите ГАЛАПАГОС

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 8 дни (ЛИМА – КИТО – БАЛТРА – островите ГАЛАПАГОС – о-в САНТА КРУС – о-в ИЗАБЕЛА )

8 дни / 5 нощувки
Цена от: 6500.00 лв.


Дата Цена Резервирай
18.09.2024 6600 лв. Заявка
24.10.2024 6600 лв. Заявка
27.11.2024 6600 лв. Заявка
27.03.2025 6600 лв. Заявка
29.04.2025 6600 лв. Заявка
03.06.2025 6600 лв. Заявка
31.07.2025 6600 лв. Заявка
06.11.2025 6600 лв. Заявка
27.11.2025 6600 лв. Заявка
  • ПРОГРАМА
  • ДРУГИ
Програма по дни

Ден 4



*Промоционалната цена 6 500 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 600 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък
от 6 месеца.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за всички международни  полети;
  • самолетни билети и летищни такси за вътрешните полети София – Амстердам -Кито;  Кито – Балтра и Балтра – Гуаякуил – Амстердам - София;
  • летищни такси за международните полети – 1 213 лв/ 620 евро (15.01.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  •  ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
  • 1 ДЕН–Среща в 05.00 ч. сутринта на летище София, Терминал 2. В 07.00ч. – самолетен полет София – Амстердам с “Bulgaria Air”. Пристигане в Амстердам в 09.00 ч.
  • В 10.15 ч. - полет Амстердам – Кито с KLM . Пристигане в Кито в 16.15 ч.
  • 3 ДЕН – Полет Кито – Балтра в 09.30 ч. Пристигане на летището в Балтра в 12.05 ч.
  • 6 ДЕН –  В 12.59 ч. полет Балтра – Гуаякил с “LATAM Airlines’’. Кацане в Гуаякил  в 15.47 ч. В 20.00 ч. полет  Гуаякил – Амстердам  с  KLM.
  • 7 ДЕН –Кацане в Амстердам в 13.20 ч.
  • 8 ДЕН –В 00.20 ч. полет Амстердам – София  с “Bulgaria Air“. Кацане на летище София в 04.25 ч.
  • *Полетите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата.
  • 5 нощувки със закуски 1 обяд в хотели 3* в Перу, Еквадор и о-ви Галапагос;
  • 2 нощувки в Кито
  • 3 нощувки на о-в Санта Крус
  • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  • туристическа обиколка на Кито –(2-ри ден);
  • пътуване със скоростна лодка до Пуерто Аьора – (3-ти ден);
  • посещение на център за изследвания „Чарлс  Дарвин“ – (3-ти ден);
  • круиз в залива на остров Санта Крус – (4-ти ден);
  • разглеждане на остров Изабела – (5-ти ден)
  • входовете  на  всички  археологични паркове и музеи;
  • наземен танспорт с туристически автобус и влак;
  • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език, от водачът, който придружава групата);
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – 68 лв.
 
2.  В  ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
  • входни такси по време на екскурзиите на о-вите Галапагос и такса за Националния парк  – 150 щ. долара (плащат се на място).
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв.  Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 
Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 34 лв (за лица до 70 год.), 68 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
* Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
*Забележки:
1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
4.  За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
5. Категоризацията на хотелите в Еквадор и Глалапгос не съответства на критериите зa категоризация на хотелите в Европа.
6. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 30.03.2023 г. и е възможно да  подлежат на  актуализация.
7. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
8. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
8. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност.
3. Цените 6 500лв/ 6 600 лв са за турист в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 30.03.2023 г и  подлежат на  актуализация.
 
4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО);           
            - по банков път.
 
 

 


1 ДЕН  –Среща в 05.00 ч. сутринта на летище София, Терминал 2 самолетен полет София – Амстердам с “Bulgaria Air”. Пристигане в Амстердам, следва полет Амстердам – Кито с KLM . Пристигане в Кито. Трансфер до хотел. Нощувка в Кито.       
 
2 ДЕН –КИТО
Закуска. Следва обиколка на града, обявен от ЮНЕСКО през 1970 година за световно култулно наследство с най-добре запазения исторически център на града в цяла Южна Америка. Обиколката на града ще започне от местността Гуаполо, от където се открива чедусна гледка към града, разположен в подножието на вулкана Пичинча. След това ще посетим историческия център на града с „Площада на независимостта”, ще разгледаме Катедралата, сградата на Народното събрание. Ще се разходим по малките улички с добре запазена колониална архитектура. След това ще се изкачим на хълма „Панечило”, където се намира статуята на „Пазителят на града”. Обиколката ни ще завърши с паметника на екваториалната линия, наречен „Средата на света”, където ще можете да стъпите едновременно в Северното и в Южното полукълбо. Свободно време. Нощувка в Кито.
 
3 ДЕН –    КИТО/БАЛТРА
Закуска. Трансфер до летището за полет Кито – Балтра. Пристигане на летището в Балтра Посрещане на летището от фирмата. Трансфер до пристанището, откъдето със скоростна лодка ще пътувате до Пуерто Аьора (о-в Санта Крус). Този ден ще посетите Центъра за изследвания „Чарлс Дарвин”, където ще имате възможност да видите гигантските галапагоски костенурки и ще научите за усилията, които се полагат за поддържане на популациите с костенурки на островите Галапагос. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
 
4 ДЕН –О-В САНТА КРУС
Закуска.  Този ден ви очаква круиз в залива на остров Санта Крус. Ще посетите „La Loberia”, където ще имате възможност да плувате с тюлени. С лодка със стъклено дъно ще разгледате невероятно богатия морски свят, ще можете да плувате между красиви вулканични образувания. След обяд ще посетите планинската част на острова и ще можете да се насладите на вулканичнике образувания. Ще можете да видите много разнообразни птици, игуани. При късмет ще имате възможност да видите гигантски костенурки в естествената им среда в природата. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
5 ДЕН –О-В ИЗАБЕЛА
Закуска. Разглеждане на о-в Изабела – един от най-младите Галапагоски острови, на който по последните изследвания вулканичната дейност продължава. Пътуваме около 2 часа със скоростна лодка до острова. С добър късмет на Плажа на любовта ще видите морски игуани, синьокрак рибояд, морски птици и раци. Във влажните зони на острова растат мангрови дървета, сред които живеят фламинго и други птици. Посещение на Центъра за отглеждане на малки сухоземни костенурки, и на ботаническите градини с ендемични видове. В края на обиколката ще видите островчето Тинторерас, където се срещат образования от лава и е обиталище на синьокрак рибояд, морски игуани, акули, риби, скатове, водни костенурки, пингвини. Обяд. Връщане на остров Санта Крус. Свободно време с възможност за разглеждане на  чаровното градче  Пуерто Айора. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
6 ДЕН –  Закуска. Тази сутрин по път към Балтра ще посетите изключително интересната скална формация - Los Gemelos (Twin Craters). Продължаваме към летището в Балтра за полет Балтра – Гуаякил с “LATAM Airlines’’. Кацане в Гуаякил следва полет  Гуаякил – Амстердам  с  „KLM“.
 
7 ДЕН –Кацане в Амстердам
 
8 ДЕН –Полет Амстердам – София  с “Bulgaria Air“. Кацане на летище София.  
 
1 ДЕН  –Среща в 05.00 ч. сутринта на летище София, Терминал 2 самолетен полет София – Амстердам с “Bulgaria Air”. Пристигане в Амстердам, следва полет Амстердам – Кито с KLM . Пристигане в Кито. Трансфер до хотел. Нощувка в Кито.       
 
2 ДЕН –КИТО
Закуска. Следва обиколка на града, обявен от ЮНЕСКО през 1970 година за световно култулно наследство с най-добре запазения исторически център на града в цяла Южна Америка. Обиколката на града ще започне от местността Гуаполо, от където се открива чедусна гледка към града, разположен в подножието на вулкана Пичинча. След това ще посетим историческия център на града с „Площада на независимостта”, ще разгледаме Катедралата, сградата на Народното събрание. Ще се разходим по малките улички с добре запазена колониална архитектура. След това ще се изкачим на хълма „Панечило”, където се намира статуята на „Пазителят на града”. Обиколката ни ще завърши с паметника на екваториалната линия, наречен „Средата на света”, където ще можете да стъпите едновременно в Северното и в Южното полукълбо. Свободно време. Нощувка в Кито.
 
3 ДЕН –    КИТО/БАЛТРА
Закуска. Трансфер до летището за полет Кито – Балтра. Пристигане на летището в Балтра Посрещане на летището от фирмата. Трансфер до пристанището, откъдето със скоростна лодка ще пътувате до Пуерто Аьора (о-в Санта Крус). Този ден ще посетите Центъра за изследвания „Чарлс Дарвин”, където ще имате възможност да видите гигантските галапагоски костенурки и ще научите за усилията, които се полагат за поддържане на популациите с костенурки на островите Галапагос. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
 
4 ДЕН –О-В САНТА КРУС
Закуска.  Този ден ви очаква круиз в залива на остров Санта Крус. Ще посетите „La Loberia”, където ще имате възможност да плувате с тюлени. С лодка със стъклено дъно ще разгледате невероятно богатия морски свят, ще можете да плувате между красиви вулканични образувания. След обяд ще посетите планинската част на острова и ще можете да се насладите на вулканичнике образувания. Ще можете да видите много разнообразни птици, игуани. При късмет ще имате възможност да видите гигантски костенурки в естествената им среда в природата. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
5 ДЕН –О-В ИЗАБЕЛА
Закуска. Разглеждане на о-в Изабела – един от най-младите Галапагоски острови, на който по последните изследвания вулканичната дейност продължава. Пътуваме около 2 часа със скоростна лодка до острова. С добър късмет на Плажа на любовта ще видите морски игуани, синьокрак рибояд, морски птици и раци. Във влажните зони на острова растат мангрови дървета, сред които живеят фламинго и други птици. Посещение на Центъра за отглеждане на малки сухоземни костенурки, и на ботаническите градини с ендемични видове. В края на обиколката ще видите островчето Тинторерас, където се срещат образования от лава и е обиталище на синьокрак рибояд, морски игуани, акули, риби, скатове, водни костенурки, пингвини. Обяд. Връщане на остров Санта Крус. Свободно време с възможност за разглеждане на  чаровното градче  Пуерто Айора. Нощувка на о-в Санта Крус.
 
6 ДЕН –  Закуска. Тази сутрин по път към Балтра ще посетите изключително интересната скална формация - Los Gemelos (Twin Craters). Продължаваме към летището в Балтра за полет Балтра – Гуаякил с “LATAM Airlines’’. Кацане в Гуаякил следва полет  Гуаякил – Амстердам  с  „KLM“.
 
7 ДЕН –Кацане в Амстердам
 
8 ДЕН –Полет Амстердам – София  с “Bulgaria Air“. Кацане на летище София.  
 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал