032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

Дубай OAE



ПОЧИВКА В ДУБАЙ - МИРАЖ В ПУСТИНЯТА - 7 НОЩУВКИ - 19.10, 23.10

Al Khoory Atrium 4*

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ


Дати: - Цените са на човек на база нощувка със закуска. *дете на допълнително легло - от 3-11 г.
Дата
19.10.2024
23.10.2024
Цена на човек в двойна стая
Единична стая
Дете на допълнително легло в двойна стая
2281 лв3296 лв2181 лв
2207 лв3296 лв2109 лв
Местоположение:
Al Khoory Atrium се намира в сърцето на новата част на Дубай, в непосредствена близост до търговския комплекс Mall of the Emirates и Централния бизнес район, което го прави отличен избор, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Гостите се радват на лесен достъп до Международния изложбен и конгресен център на Дубай, международните летища Дубай и Ал Мактум Интернешънъл, панаирният комплекс Expo 2020, пристанище Джебел Али и зоните за свободна търговия. В непосредствена близост ще откриете и метростанция Sharaf DG.
Хотел:
Специално подбраните килими в коридорите и колоритните произведения на изкуството също добавят свеж и ведър щрих в обзавеждането. Всички помещения са оборудвани с най-новите технологии и всички най-добри удобства, сред които LED телевизори с висока разделителна способност и свързан мултимедиен център, безплатен безжичен интернет, електронен сейф, мини хладилник, луксозни тоалетни принадлежности и всичко необходимо за един наистина специален престой.
Настаняване:
Стилният и колоритен интериор на всички стаи и суити е неизменна гаранция за приветлива атмосфера и спокойна обстановка за оптимален релакс. Атриумът на хотела е основният акцент в дизайна на сградата и служи като естествена осветителна система, която придава на интериора различни нюанси и настроения от сутрин до здрач.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал