032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

КитайЕкскурзия до КИТАЙ - Пекин, Сиан, Шанхай

САМOЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 11 дни (ПЕКИН, СИАН, ШАНХАЙ)

11 дни / 8 нощувки
Цена от: 3755.00 лв.


Дата Цена Резервирай
09.10.2020 3855 лв. Заявка
 • ПРОГРАМА
 • ДРУГИ
Програма по дни

Ден 1
09.10.2020 Среща в 11.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 13.00 ч. самолетен полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 17.50 ч.

Ден 2
10.10.2020 В 01.55 ч. - полет Доха – Пекин. Пристигане в Пекин в 14.55 ч. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност за първи впечатления от Пекин. Нощувка в Пекин.

Ден 3
11.10.2020 Закуска.Следва туристическа обиколка на Пекин – Посещение на Лама храма на вечната хармония – най-големият манастир в Пекин с 260-годишна история . След това Ви очаква „хутонг тур” с рикши в старата част на Пекин. Разглеждане на Олимпийския комплекс със стадиона „Гнездото” и плувния басейн „Водният куб” (отвън). Вечеря “Патица по Пекински”. Нощувка в Пекин.

Ден 4
12.10.2020 Закуска. Продължава разглеждането на Пекин с посещение на Великата китайска стена, символът на китайската цивилизация, едно от седемте чудеса на света, най-голямото защитно съоръжение на Земята, видимо от Космоса. След обяд, след краткотрайно пътуване, ще достигнете до оградения със статуи Шенлу (“Пътят на Душата”), водещ до Гробницата на династията Мин, където ще може да видите впечатляващи каменни статуи. Вечеря и нощувка в Пекин.

Ден 5
13.10.2020 Закуска. Посещение на площад „Тянанмън” (най-големият централен площад в света), Императорския дворец (известен също като „Забранения град”), един от най-големите дворци в света с 800 сгради и 9999 зали, резиденция на 24 императори в периода на династиите Мин и Цин. След обяд – посещение на Небесния храм – един от символите на Пекин. Оттук минските и цинските императори, като върховни жреци, са отправяли молитви към небето за мир и плодородие. Свободно време. Вечеря и нощувка в Пекин.

Ден 6
14.10.2020 Закуска. Следва посещение на Летния императорски дворец, бивша лятна резиденция на императорското семейство, разположен до езерото Кунминху и Хълма на дълголетието – с една от най- големите и добре запазени императорски градини в Китай. Следва осещение на Център за тибетска медицина. Вечеря. В 18.55 ч. Пътуване с високоскоростния влак от Пекин до Сиан . Пристигане в Сиан в 23.21 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Сиан.

Ден 7
15.10.2020 Закуска. Обиколка на Сиан, старата столица на Китай, днес столица на провинция Шаанси. Разглеждане на Голямата пагода на дивата гъска. По желание - разглеждане на мюсюлмански храм. Посещение на музея, в който се съхраняват скъпоценни каменни резби и скулптури, както и макет на гробницата на Император Цин Шъхуанди, обединил страната и превърнал я в Империя. Вечерта, по желание – посещение на типичното за Китай шоу с костюми и танци от времето на династията на Тан, когато Сиан е бил столица – “Тан Династи шоу”. Вечеря и нощувка в Сиан.

Ден 8
16.10.2020 След закуска ще имате възможност да посетите “осмото чудо в света” – прочутата теракотена армия, състояща се от над 7500 фигури на войни от теракота в естествен ръст, фигури на коне, кавалерия, бойни колесници, които пазят гробницата на император Цин Шьхуанди, разположена преди повече от 2000 години в изкуствен хълм близо до Сиан. След обяд – разглеждане и разходка в старата част на Сиан, където ще видите Кулата на камбаната и Кулата на барабана. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сиан.

Ден 9
17.10.2020 Закуска. Сутрешен полет Сиан – Шанхай в 09.00 ч. Пристигане в Шанхай в 11.00 ч. Туристическа обиколка на Шанхай – градът на 21-ви век: обиколката Ви ще започне с преминаване по моста „Нан Пу” и „Бунд” – крайбрежен булевард с типична архитектура от времето на първите чужди заселници, един от известните архтектурни символи на Шанхай, разположен на реката Хуанпу. Посещение на „Площада на народа”, Nanjing Road – централната търговска улица на Шанхай, Храма на Нефритения Буда, градината Ю Юан с известната пагода, реставрирана градина в стил Шуцоу. Разходка из стария град. Посещение на фабрика за коприна. Вечеря. Първият ден в Шанхай приключва с посещение на Акробатично шоу. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Шанхай.

Ден 10
18.10.2020 Закуска. Разглеждане на „Площада на народа” и посещение на известния Шанхайски музей, открит през 1994 г., и на квартала на Френската концесия ( кварталът на френските заселници). Продължаваме разглеждането на града, по желание – посещение на Телевизионната кула, наречена “Перлата на Изтока”, четвъртата по височина телевизионна кула в света и на кулата „Джин Мао”, петата по височина сграда в света (входът и за двете кули се плаща допълнително). Посещение на свободната икономическа зона “Пудонг”. Круиз с лодка по река Хуанпу. Вечеря. Вечерта – трансфер до летището. В 23.50 ч. – самолетен полет Шанхай – Доха.

Ден 11
19.10.2020 Пристигане в Доха в 04.50 ч. В 14.30 ч. – полет Доха – София. Пристигане на летище София в 19.40 ч.1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните и вътрешните полети:
 • София – Доха – Пекин
 • Сиан – Шанхай
 • Шанхай – Доха – София
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 665 лв/ 340 евро (05.03.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери  летище/ж.п.гара – хотел и обратно;
 • 8 нощувки с 8 закуски в хотели 3* и  4* и
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 8 вечери (в местни ресторанти) в Китай;
 • разходка с рикши в  старите квартали хутонг в Пекин (3-ти ден);
 • билети за влака от Пекин до Сиан  (6-ти ден);
 • посещение на фабрика за коприна (9-ти ден);
 • посещение на Акробатично шоу в Шанхай (9-ти ден);
 • круиз с лодка по река Хуанпу (10-ти ден);
 • входни билети за всички изброени в програмата туристически обекти;
 • туристически обиколки с автобус и местен екскурзовод на английски език (с превод на български език) в Пекин, Сиан и Шанхай с разглеждане на забележителностите, включени в програмата;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 54 лв.

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • виза за Китай – 80 щ. долара;
 • такса за обработка и подаване на документите за китайска виза – 50 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро  – 25 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 50 лв;
 •  допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

 
- допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 
 • разглеждане на мюсюлмански храм - 8 щ.долара (7-ми ден)
 • вход за „Тан Династи шоу” – 39 щ.долара (7-ми ден)
 • изкачване на кулата „Джин Мао” – 20 щ.долара (10-ти ден)
 
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • изкачване на Телевизионната кула в Шанхай – около 24 щ. долара (10-ти ден)
 
*Забележки:
       1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
    което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
  последните два дни по същата.
   2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
  3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2019 г.
  4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
      офиса на туроператора.
5. Традиция в туристическото обслужване в Китай е наред с всички туристически обекти, 
 посочени в програмата, да се посещават също и фабрики за традиционни техни
изкуства.
6.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията.  В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3. При допълнителните мероприятия по желание, водачът придружава групата при повече
    от 50% записали се туристи.
4.  Цените от 3 755 лв/3 855 лв са за човек в двойна стая.
- За единична стая се доплащат 355 лв. -/подлежи на актуализация/
 
*Забележки:
 
1.Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 15.03.2019 г и  подлежат на  актуализация.
 
2. Посещението в магазини за традиционни изделия и фабрики (за коприна, теракота, перли, нефрит, чай и други) са част от туристическите услуги на местните агенция и са неизменна част от всеки маршрут в Китай. Посещението в тях е част от държавната политика на страната и не е по избор на туроператорът.
 
5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ  ОТ  1 800 лв


Информация за хотелите (или подобни):  
Пекин – Hotel Days Inn Joiest 
 http://www.daysinn.com/hotels/china/beijing/days-inn-joiest-beijing/hotel-overview
Сиан – Hotel  Grand New World   http://www.gdhxian.com/eng/home/main.htm
Шанхай – Hotel  Holiday Inn Express Zhabei http://www.hiexpress.com/hotels/us/en/shanghai/shgzb/hoteldetail 


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 755 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКАСЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ  155 ЛВ.

СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 855 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКАСЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ  155 ЛВ.
 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 755 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКАСЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ  155 ЛВ.

СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 855 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКАСЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ  155 ЛВ.
 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал