032/ 666 440


Оферти
Принцес Турс
предлага още:

КамбоджаЕкскурзия до КАМБОДЖА, ПУКЕТ, МИAНМАР с ез.Инле II вар.

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 18 дни (Пном Пен, Сием Реп, Анкор Том, Пукет, Янгон, Баган, Мандалай, езерото Инле, Индеин, ез.Инле, )

18 дни / 15 нощувки
Цена от: 6560.00 лв.


Дата Цена Резервирай
20.03.2021 6660 лв. Заявка
20.11.2021 6660 лв. Заявка
 • ПРОГРАМА
 • ДРУГИ
Програма по дни

Ден 1
Сборен пункт на летище София в 14.30 ч., Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 16.45 ч. с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 22.20 ч.

Ден 2
Самолетен полет Доха – Пном Пен в 01.30 ч. (през Ханой, без слизане от самолета). Пристигане в Пном Пен в 14.45 ч. Посрещане на летището. След пристигане следва обиколка на Пном Пен с посещение на Кралския дворец и Сребърната пагода, Националния исторически музей, Националния паметник на славата. Вечеря и нощувка в Пном Пен.

Ден 3
След закуска – пътуване до Сием Реп с корабче при възможност или автобус със спирка в рибарско селище и на екзотичен пазар на местни деликатеси. Вечеря с традиционни танци „Апсара”. Нощувка в Сием Реп.

Ден 4
В 05.30 ч. ще посрещнете изгрева на слънцето в Анкор. Този ден Ви предстоят незабравими мигове, посещавайки невероятните храмове на Анкор Ват: петте кули, които вероятно са били построени като гробница на император Сървармен, управлявал от 1112 г. до 1152 г. и др. Връщане в хотела за закуска. Следва обиколка на столицата Анкор Том с разглеждане на храмовете Байон, Томанон, Чао Сей Тевода, Бафуан, Фимеанакас. Продължава се към храма “Та Prоhm”. След това се посещава историческата зона „Ролус” от преданкорския период. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сием Реп.

Ден 5
Закуска. Трансфер до летището и в 11.45 ч. – полет Сием Реп – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.45 ч. В 15.00 ч. - полет Банкок - Пукет с “Air Asia”. Пристигане в Пукет в 16.20 ч. Настаняване в хотел и нощувка в Пукет.

Ден 6
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж и разглеждане на Пукет. Нощувка в Пукет.

Ден 7
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 8
Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 9
Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.

Ден 10
В 05.45 ч. трансфер до летището и в 07.50 ч. – полет Пукет – Банкок. Кацане в Банкок в 09.10 ч. Излитане от Банкок в 11.35 ч. Кацане в Янгон в 12.20 ч. Следва обиколка на Янгон: посещават се Пагодата Суле, красива осмоъгълна златна ступа от преди повече от 2000 години; пагодата Чауктатгий, където се намира огромна статуя на Полегналия Буда. Следва разглеждане на центъра на Янгон. Обиколката завъшва с посещение на Пагодата Шведагон – най-известната ступа в света на възраст над 2500 години, облицована с 11 тона чисто злато и 4 350 диаманта от 1800 карата. На залез слънце Шведагон Пагода предлага на посетителите впечатляващ спектакъл от светлини и сенки. Вечеря и нощувка в Янгон.

Ден 11
Закуска. Трансфер до летището и полет Янгон - Баган. С пристигането в Баган ще бъдете отведени до пагодата Швезигон – прототип на по-късната мианмарска ступа. След това пътуването продължава до храма Wetkyi-in Gubyaukkyi, известен с фините стенописи. След обяд туристическата обиколка продължава с посещение на селището Мианкабар, където ще се запознаете с местния бит и обичаи и също така ще имате възможност да се насладите на известните лакирани изделия. Също така можете да бъдете обучени в традиционната мианмарска направа на лакирани изделия. Следва храмът Мануха с гигантските изображения на Буда, Nanpaya, храм в раннен стил, с най-добрите каменни фрески. Въпреки, че има инсталирани лампички, ще бъде по-безопасно да носите собствено фенерче, което да може да изключвате от време на време. Вечерта ще посетите храма Ананда – архитектурен шедьовър, наподобяващ гръцки кръст. Вечеря в ресторант „Нанда” с куклено представление. Нощувка в Баган.

Ден 12
След закуска – трансфер до летището и полет до Мандалай. Посещение на известната пагода Mахамуни, едно от най-светите изображения на Буда в Мандалай. Следва кратко посещение на работилнички за производство на мрамор, бронз и златно фолио. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря и нощувка в Мандалей.

Ден 13
Закуска. Продължаваме с туристическата обиколка на Мандалай, която започва с Мандалайския дворец, Манастира Швенандау, забележителен, със своите дърворезби, пагодата Kутодау, известна като “Най-голямата книга в света”, заради каменните будитски ръкописи. Обиколката продължава към мандалайския хълм – най-добрият пункт за панорамна гледка на града. Свободно време. Вечеря и нощувка в Мандалай.

Ден 14
След закуска – трансфер до летището. В 09.15 ч. – полет Мандалай – Хеко с “Air Bagan”. Този ден Ви се предлага разходка с корабче по езерото Инле, известно с красотите си. Ще минете покрай наколни жилища. Ще се насладите на плаващите градини, Пагодата "Paungdaw Oo" и др. Вечеря и нощувка в Инле.

Ден 15
След закуска - отплаване за Индеин към скритото съкровище на племето Пао. Разглеждане на пагодата Индеин и местните работилници. След обяд - връщане в Инле и посещение на манастира Nga Phe Kyaung. Вечеря и нощувка в Инле.

Ден 16
Закуска. Трансфер до летището за полет в 09:25 ч. с “Air Bagan” до Янгон. Пристигане в 10:35 ч. в Янгон. Свободно време. Вечеря и нощувка в Янгон.

Ден 17
В ......... ч. - полет Янгон – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 18
Пристигане в Доха в ....... ч. В ........ ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в ........ ч.1.  В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Пном Пен и Янгон – Доха – София с "Qatar Airways”;
 • самолетни билети за полетите: Сием Реп – Банкок; Банкок – Пукет; Пукет – Банкок, Банкок – Янкон, Янгон – Баган, Баган – Мандалай, Мандалай – Хеко, Хеко – Янгон;летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 939 лв/ 480 евро
 • (към 20.01.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 14 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*;
 • 3 нощувки в Камбоджа
 • 4 нощувки на о-в Пукет
 • 5 нощувки в Мианмар
 • 2 нощувки на езерото Инле
 
 
(настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 8 вечери в местни ресторанти;
 • 1 вечеря с традиционни танци Апсара (3-ти ден);
 • 1 вечеря в ресторант „Нанда” с куклено представление (11-ти ден);
 • пътуване с експресно корабче или с автобус от Пном Пен до Сием Реп (3-ти ден);
 • разходка с корабче по езерото Инле (14-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
 • обиколките на градовете и екскурзиите включени в програмата са с местен екскурзовод и превод на български език от водачът, който придружава групата .
 • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 • възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – 114 лв.
 
2.  В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • виза за Камбоджа – 30 щ. долара (издава се на място на летището) - плаща се на място;
 • виза за Тайланд – 35 евро;            
 • виза за Мианмар – 50 щ. долара;
 • такса за обработка и подаване на документите за визи – 70 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро41 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 82 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора :
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (7-ми ден)
                          или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (7-ми ден) 
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет –(7-ми ден)- 50 евро (без вечеря)
                                                                            – 60 евро (с вечеря на блок маса)
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд) – 60 евро (8-ми ден)
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (9-ти ден)
                   или
 • еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро (9-ти ден);
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори
 както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2019 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Камбоджа, Тайланд и Миянмар не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
6.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на  екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3. Цените 6 560 лв/ 6 660 лв са за турист в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 15.03.2019 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТO)
             - по банков път
 


ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 3 200 лв


Информация за хотелите (или подобни):  
Пном Пен – Le Grand Palais Boutique Hotel 4* http://www.legrandpalaishotel.com/
Сием Реп – Angkor Home Hotel 4* http://www.angkorhomehotel.com/
Пукет-  Hotel Sleep with Me   4*     //www.sleepwithmehotels.com/
Баган – Su Tine San Royal Palace Hotel 3*    http://www.sutinesanroyalpalacehotel.com/
Янгон – Hotel Best Western Chinatown 4* http://www.chinatownhotelyangon.com/
Мандалай – Smart Hotel 3*  http://www.smarthotelmandalay.com/
 
 

 
 
 


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 560 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. 
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 660 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.
 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 560 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. 
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 660 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.
 

 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал